Başbakan Ersan Saner: “7 sözleşmeli doktor, Pazartesi göreve başlayacak”

0
38
Ersan Saner

Başbakan Ersan Saner, Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi üyeleri ve TIP-İŞ temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda, Pazartesi günü göreve başlayacak şekilde 7 sözleşmeli doktor alınması konusunda bir karar ürettiklerini açıkladı.

Başbakan Ersan Saner, Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi üyeleri ve Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (TIP-İŞ) temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Saner, toplantının içeriği hakkında bilgi vererek, Koronavirüs ile mücadeleyi üst bir seviyeye taşıdıklarını belirterek, Pazartesi günü göreve başlayacak şekilde 7 sözleşmeli doktor alınması konusunda karar ürettiklerini dile getirdi.

Bu istihdamlarla birlikte Koronavirüs ile mücadelenin daha güçlü bir şekilde sürdürüleceğine dikkat çeken Başbakan Saner, hastalığa yakalananların barındırılması ve hastaneye nakillerinin daha iyi bir organizasyonla gerçekleştirileceğini söyledi.

Ersan Saner, denetimlerin sorumluluğunun ilçe emniyet kurullarına devredilmesiyle de Koronavirüsün yakın bir zamanda kontrol altına alınacağına inandığına vurgu yaptı.

“REEL SEKTÖR UNUTULMADI…”

Başbakan Ersan Saner, hastalıkla mücadele sürdürülürken, reel sektörün de unutulmadığını işaret ederek, bu konuda üretilen kararların en geç Salı günü kamuoyuyla paylaşılacağını aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz