Muhafazakar Parti Londra Belediye Başkan Adayı Shaun Bailey Türk toplumuyla biraraya geliyor

0
45
Shaun Bailey OKU, YORUMLA , PAYLAŞ ==>https://www.turkishpress.co.uk/ingiltere/muhafazakar-parti-londra-belediye-baskan-adayi-shaun-bailey-turk-toplumuyla-h3437.html Turkish Press Gazetesi

Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları Grubu (Conservatıve Friends of Turkey – CFT) evsahipliğinde Londra belediye başkan adayı Shaun Bailey ve çeşitli dernek başkanları 15 Şubat’ta sanal bir yuvarlak masa toplantısında buluşacak.

Londra’nın farklı bölgelerinden belediye meclis üyelerinin de katılacağı toplantı Shaun Bailey’e Türk toplumunun sorunlarını doğrudan aktarıp, çözüm önerilerini ve planlarını ele almak için açık bir tartışma ortamı sağlayacak.

Shaun Bailey Türk toplumuyla daha önce de biraraya gelmişti

2019’da İTSEB’in Alevi Kültür Merkezi’nde düzenlediği bir panelde konuşmacı olmuş, ayrıca UETD’nin İngiltere Türk Diyanet Vakfı’nda verdiği iftara katılmış ve bir konuşma yapmıştı.

Londra belediye başkanlığı seçimleri 6 Mayıs 2021’de yapılacak. Yarışın şu anki belediye başkanı İşçi Parti’sinden Sadıq Khan ve Shaun Bailey arasında geçmesi bekleniyor. Anketlere göre Yeşiller ve Liberal Demokratların adayları bu iki ismin çok gerisinde kalmış durumda.

CFT hakkında

Türkiye’nin Muhafazakar Partili Dostları (Conservatıve Friends of Turkey – CFT), İngiltere Türk toplumu, Türkiye ve Muhafazakar Parti arasındaki ilişkileri her seviyede geliştirmek amacıyla 2008’de kurulmuştur.

Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki politik, diplomatik ve ticari ilişkileri ileriye götürmek ve İngiltere Türk toplumunun Muhafazakar Parti hakkındaki farkındalığını artırmak CFT’nin amaçları arasındadır.

CFT misyonunu sürdürmek için çok farklı sektörler ve düşüncedeki bireyler, siyasi organizasyonlar, akademisyenler ve iş dünyasının önemli isimleriyle işbirliği içerisindedir.

Grubun kurucu üyeleri arasında Başbakan Boris Johnson başta olmak üzere çok sayıda Muhafazakar Parti milletvekili ve Lordlar Kamarası üyesi bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz