Elite Hastanesi, polisElite Hastanesi, polislere çağrı yaptı lere çağrı yaptı

0
41
Elite Hastanesi

Polis teşkilatında yoğun Covid-19 bulaşı ve çok sayıda temaslı bulunması, polislerin aracılarla siyasilerle basından yardım talep ederek, “yeterince PCR yaptırılmadığını” duyurması, ülkede genelinde endişeye neden olurken, bir hastanemiz polislere ücretsiz PCR testi başlattı.

   Elite Hastanesi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bu dönemde canla başla bizlerin korunabilmesi için çalışan değerli polis teşkilatımızda artış gösteren Covid-19 vakalarının hızlı tespiti için 6-13 Şubat tarihleri arasında polislerimizden PCR testleri için ücret alınmayacaktır. Sizlere ve emeklerinize minnettarız” denildi. Elite Hastanesi, bunu bir görselle de duyurdu.

   HP genel Başkanı Kudret Özersay, polis teşkilatındaki bulaşı ve çok sayıda polisin karantinada olduğunu duyurmuş, bu paylaşım medyada “100’e varan polisimiz karantina merkezlerine alındı” başlığıyla yer almıştı.

   Haber Kıbrıs Genel Yayın Koordinatörü Ali Baturay da bugün konuyu “Kedi pisliğini saklar gibi, polisteki Covid-19 bulaşını saklayamazsınız” başlığıyla köşe yazsına taşıdı.

  Kamuoyundan polislere büyük destek verilirken Elite Hastanesi de polis teşkilatına ücretsiz PCR başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz