CTP Dizi film için gala yapılacak olmasını protesto etti

0
48
Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa İlçe Örgütü, Gazimağusa Gençlik Örgütü ve Gazimağusa Kadın Örgütü yarın Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapılacak olan, ” Bir Zamanlar Kıbrıs” dizi filminin galasını protesto etmek amacıyla, kongre sarayının önünde pankart açarak basın açıklamasında bulundu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa İlçe Örgütü ile gençlik ve kadın örgütü Bir zamanlar Kıbrıs isimli dizi film için gala düzenlenecek olmasını protesto etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp protesto sırasında basına yaptığı açıklamada pandemi sürecinde halgın  salgının aşılması için  k kurallara ve kapanmalara uyduğunu hatırlattı.

Yaşanan bu sürercin ekonomide ciddi bedeller ödenmesine neden olduğunu vurguulayan Kayalp, hal böyleyken Kıbrıs’la ilgili çekilen bir dizi film için gala düzenlenecek olmasını eleştirdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa İlçe Sekreteri Dr. Cemal Mert de yazılı basın açıklamasını okuyarak, pandemi kurallarının keyfi ve hukuk dışı olarak yok sayıldığını ileri sürdü.

Mert, etkinliğin iptal edilmesini istedi.

Bu arada CTP GaziMağusa ilçe örgütü de açıklama yaparak dizi film için Gala yapılacak olmasını protesto etti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz